Upcycling volkscultuur
since 1999.

Peepshow

De laatste peepshow van de Benelux!

Hoewel geen enkele man van boven de twintig het durft toe te geven, toch weten die allemaal wat een peepshow is.

CirQ kocht het interieur van de laatste peepshow van de Lage Landen op en maakte er een mobiel theatertje van. Het principe is gebleven, een draaischijf waarop spannende dingen gebeuren en munten inwerpen om de show te kunnen zien.

Eigenlijk staan er geen limieten op hetgeen een organisatie in de peepshow kan brengen, tot nu toe konden bezoekers er al live muziek, burlesque, kindertheater, strip-acts, circus en absurde humoristische sketches.

De peepshow kan geboekt worden om eigen acts of muzikanten in te programmeren of kan geboekt worden met acts van CirQ zelf. De beschikbare acts van CirQ delen we op in een deel dat voor kinderen en gezinnen geschikt is en een deel dat enkel voor volwassenen is.

Geschikt voor de hele familie

Absurde humor

Live muziek

Wil je de muzikanten van je festival een heel exclusieve set laten spelen in een unieke setting? Onze peepshow is daar uitermate geschikt voor.


NAAKT!

Diversche strip-acts.

De finale van het Belgisch kamioenschap "Swaffle Battle".
Wie wordt de winnaar van deze extreme gevechtssport? Aan je linkerhand Hubert, ambtenaar bij het ministerie van financiën, of George, metaalarbeider uit de haven van Gent? Een bloedstollende match waarvan iedereen in het publiek opgelucht is dat er glas tussen de kemphanen en henzelf zit. Er vliegt namelijk vanalles door de lucht.

Circus

Marcel et ses drôles de femmes ontwikkelen een hele show in onze peepshow, een klein stuk van de show kan al geboekt worden.

Burlesque

CirQ heeft een netwerk van Burlesque performers die je kan boeken voor op je festival.

Toevoegen aan favorieten

Share Tweet