Cirq Skip

Upcycling volkscultuur
since 1999.

Tropicanavan E1485006633740

Baden Baden

Gezinnen

Relaxen als een baas!

De collega’s van het Instituut voor volkswarmte hebben verschillende relax-apparatuur ter uwe beschikking. Van verwarmde zitbanken voor buitenactiviteiten, een caravan-zwembad tot een heuse verplaatsbare sauna.

VERWARMD VOETBAD

Voor moegetergde voeten, vermoeid van lange afstanden festivalwandelen, raadt het Instituut een kuur van puur warm water aan. U komt zo tot rust in ons voetenbad, op temperatuur gehouden door heetgestookt brandhout en het gefezel van een intiem gesprek. Onbekenden of niet, zo’n voetenbad noopt tot kamaraderie. Het beste nieuws? U hoeft er enkel uw schoeisel voor uit te trekken.

JACUZZI
Hot tub on wheels

Chique deernes baadden vroeger hun maagdelijke huid in melk en hoopten zo eeuwig jong te blijven. Deze oude melkkuip barst ongetwijfeld van de mineralen en vitaminen, al vullen we hem tegenwoordig met water. Waan u een weekdier dan wel een weekenddier, parkeer deze Deluxe Hot Tub waar u maar wil en geef ze in Boedapest het nakijken met hun ouderwetse baden op vaste locatie. Zo passé!

MOBIELE SAUNA
Zweten op locatie

Finse spitstechnologie op bestelling: de sauna doet u transpireren waar u maar wil. Onder de sterren, aan zee, in de wei of in uw straat — u beslist. In deze oude paardentrailer ruikt het dankzij de ingrepen van Departement Handwerkzaamheden naar ceder en eucalyptus, soms naar zweet, maar nooit naar paarden.

Wij parkeren de sauna voor uw deur, u paradeert in parelwitte handdoeken en stoomt rustig gaar tot zo’n 100°C, alvorens uw bloedsomloop aan te wakkeren met een ijsgekoelde douche.

CLUB TROPICANA: de caravanjacuzzi

Uw stomende private pool party inclusief free drinks, pumpthatpartysound en aangepast sfeerbeheer, op maat verkrijgbaar in verschillende formules. Kom alvast in de juiste sfeer met de theme-song van deze caravan!