Cirq Skip

Upcycling volkscultuur
since 1999.

Overzicht Coronaproof

Blokbusters

Gezinnen

Physical distancing, but social connecting as hell! Want verbinden op afstand kan… Laat ons het pakske maïzena zijn in de soep die het leven nu is.

Blokbusters is socio-interactieve radiofonische bingoteevee op maat van kwetsbare buurten die het kunnen gebruiken. Een samenwerking tussen Cinémobiel, vzw CirQ, culturele centra en eventuele buurtwerkingen.

Dominique Van Malder (studio Orka, Radio Gaga), Joris Hessels (Gentbrugge, Radio Gaga) en Janne Desmet (studio Orka) zijn de gastheren en gastvrouw van dienst als ware Blokbusters die appartementsblokken voorzien van veilig vertier. In hun wit pak mét beveiligingsbril, gewapend met veiligheidslinten en bijbehorende ontsmettingsflessen luisteren zij op een veilige manier naar de noden van de buurt. En proberen ze troost te brengen in deze coronische tijden.

Het programma kan van avond tot avond variëren, maar verzoeknummers, clips, “afstandelijke” interviews met buurtbewoners, bingo, karaoke en kortfilms zullen altijd op het programma staan.

Download de volledige tekst en technische fiche onderaan deze pagina